Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2012 23:53 - Особено жестоко престъпление
Автор: sylvana Категория: Политика   
Прочетен: 5752 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 31.10.2016 00:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         НАЙ-ВУЛГАРНАТА ЛЪЖА НА СВЕТА Е, ЧЕ ИМА БОЛЕСТ „шизофрения”, всъщност чуването на гласове в мозъка /т.е без да виждаш хора/ означава ,че нормален човек е нападнат от изроди, обучени да влязат в мозъкът му и да си разменят реплики помежду си с цел да унищожат мозъкът и живота на жертвата си. ТАЗИ ГАВРА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ РАЗСТОЯНИЕ, ЧОВЕК НЕ ВИЖДА ЛИЦАТА НА ИЗРОДИТЕ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ НАПРАВИ. ЛАЙНАРИ-ПСИХИАТРИ ВМЕСТО ДА ОЗАПТИСАТ ИЗРОДИТЕ ПРОНИКНАЛИ В ЧУЖД МОЗЪК, НАРИЧАТ ЖЕРТВАТА ИМ „шизофреник” и оставят лудите изроди да унищожат нормалния човек. КАК СЕ ВЛИЗА В ЧУЖД МОЗЪК СЕ НАУЧАВА В КУРСОВЕ ПО „Силва метод”, в България такива курсове се провеждат от 1994г под ръководството на Стоян Лаловски

                    С енергия от разстояние могат да се предизвикат увреждания в организма на нормален човек, защото посягат дружини от изверги. Тези, които се опитват да лекуват с енергия обикновено работят сами, правят по много сеанси за един ден, затова им трябват месеци за да успеят да излекуват човек.

                    За това криминално престъпление научих след като самата аз се оказах в ролята на жертва.  Една сутрин на лятото на 2000г, както спях до съпруга си чух виене на идиотски гласчета :„Силвана, ти си курва, събуди се”, удивих че съпругът ми не реагира, оказа се че само аз чувам тези гласове. Работех в ПИСТ към БДЖ ЕАД, написах докладна и получих отговор, че чуване на гласове без да виждаш хора, значи че луди уроди са влезли в съзнанието ти. Директорът Димитров най-спокойно ми каза, че това криминално престъпление се прикрива от лайнари-психиатри като на жертвата се казва, че има слухови халюцинации и и се поставя фалшива диагноза „шизофрения”, лайнари-психиатри не преследвали лудите изроди обучени да влязат в чужд мозък, а ги оставяли зверски да се гаврят с жертвата си.

                        Ще опиша зверския терор на който съм подложена от 2000г досега хронологично..

Живеех със съпругът си в Кирил Тагаров в София,ж.к. Овча купел -2, бл. 21, вх. В, ап.67.  Една сутрин, както със съпругът си заедно излизахме за работа нагло ни се натрапи грозен келеш с цел да се запознае с мен, понеже познавал вече съпругът ми. Оказа се, че е някакъв си Петров от апартамента над нашият (т.е. ап.70), живееше със съпругата си, грозни, злобни и прости хора. Петрова беше луда.Така и не научих първите им имена.

През 1994 г. постъпих на работа в НСИ, през 1995 г. станах експерт. Скоро след това започнах да усещам, че някой се опитва да се вклини между мен и колегите ми, като разпространява гнусни лъжи по мой адрес. Разпространи се невероятната за мен лъжа, че съм се занимавала с проституция, даже забелязах как мои колеги в обедната почивка ме следят да не би и в момента да се занимавам с проституция. Аз съм почтена жена, нищо не е в състояние да ме уплаши, затова попитах кой е източника, за да  съобщя на съпругът си да вземе мерки, но колежките ми отказаха да ме информират. От непознаване характера на престъплението почнах да подозирам близките на съпругът си. Това доведе до караници между мен и съпругът ми. Бях удивена да чуя от колежка от НСИ края на разговора и по мой адрес с друга наша колежка : “съседката от горния етаж щяла да ми ходи на пръсти”. Не се занимавах с идиотите Петрови, никой от входа не им обръщаше внимание и не можех да повярвам, че моите колежки ще се занимават с такива нищожества и няма да ми кажат нищо. Уверих се, едва когато простите Петрови една вечер, когато съпругът ми още не се беше прибрал, без причина  свалиха бушона на апартамента ни. Тогава простака Петров в разправията се издаде, хвърли се да ме целува  и едновременно с това да  ме нарича “курва”, така окончателно разбрах кой ме преследва с лъжите си по местоработата ми.Скарах се на комшията, който държеше ключът от ел.таблото, че го е дал на лудата Петрова, той ми съобщи че тя твърдяла, че имала особени взаимоотношения с мен, отговорих му, че нямам никакви взаимоотношения с тези отрепки. (По-късно разбрах, какво наричала лудата Петрова „особени взаимоотношения” -   тя е тази, която е измислила по мой адрес, че съм проститутка и го е разпространила сред простаци по улиците, защото не е озаптисана в Карлуково за да и избият от мозъчето налудните и идеи и занимания – влизане в моят мозък, за да измисли проститутка и от завист да предизвика развод). Изроди Петрови върнаха бушона лично на съпругът ми, едва когато той се прибра късно вечерта и го пратих да се справи с идиот Петровчо. На съпругът ми му направи впечатление, че са дебнели него да го няма. Изрично казах на съпругът си, че не може някакви си луди келеши да си позволят да се  гаврят с нашето семейство по такъв начин и да продължат да живеят в този блок. Впоследствие келешите Петрови се изнесоха от блока толкова тихо, че не съм разбрала точно кога . Оказа се, че те са се приготвили за нагла гавра с мен, като са продали апартамента си на психопати като тях, някакви си Василеви - написано на ръка на хартийка лепната на пощенската им кутия.

            Едва сега си обясних, че на изроди Петрови се дължат странните подмятания и погледи, напълно непознати простовати хора ме заглеждаха и коментираха все едно съм проститутка, когато вървях по ул. „Граф Игнатиев” на път за местоработата ми – НСИ, точно срещу Министерство на вътрешните работи. За мен беше необяснимо, защото бях обикновена омъжена жена, която ходи на работа, пазарува и се прибира у дома си да готви и чисти.

Малко преди да ме съкратят от НСИ се разигра много странна история. В НСИ всички слушаха радио Витоша по решение на ръководството. Не харесвам водещите на това радио, много са вулгарни, но музиката поне не е чалга, та затова пусках и в къщи тази станция. От тях някакъв Камен Георгиев използваше времето си да разправя как някаква богата проститутка ходи по заведенията да го търси, много била харесвала каква музика пуска, искала да живее с него и още простащини. Най-странното беше, че някой започна да разпространява, че аз съм тази жена. Напълно абсурдна лъжа – за мен това беше някакъв простак, когото никога не съм виждала , всяка вечер съм си в къщи заедно със съпругът си, не посещавам заведения, не съм проститутка, а експерт в НСИ. Необяснимо за мен късно вечер едър келеш започна да идва под терасите на блока, където живеехме и да шуми така, че да бъде забелязан. Аз простирах пране късно вечер, затова и го видях. Чух странни коментарии, че идвал заради мен и това бил Камен Георгиев. Виждала съм този келеш единствено от петия етаж на блока, но ми стана ясно, че съм преследвана от психопат, който дори може да накара тъпак, който изобщо не ме познава да идва и да се преструва, че има нещо общо с мен, при това знае точния ми адрес. Това потвърди подозрението ми, че психопата живее в моя блок, измислил е че съм богата проститутка, и още по-зле -  психопата даже  е закрилян в престъпната си дейност от полицията. Оказа се, че налудните лъжи на този психопат, че аз се занимавам с някакъв Камен Георгиев са известни на долнопробната полиция – VІ-то РПУ София.

            Отношенията ми с колегите се влошиха заради отказа им да ми кажат кой има наглостта да ги занимава с измислици по мой адрес, бях силно изнервена от това, че не разбирам кой и защо ме преследва, бях несправедливо съкратена от НСИ, а бях кадърен експерт и затова ми завиждаха и ме мразеха, дори имах няколко публикувани статии във в. “Статистически известия”. Чух как колежки коментират помежду си, че в мен се е вкопчила простотията и ме влече надолу, но тогава не разбрах думите им .

            Постъпих чрез конкурс обявен във в. Труд като икономист в ПИСТ (Поделение информационни системи и технологии) към БДЖ, първият месец все още бях към НИТИЖИ. Одобри ме комисия от трима души.

            Тъповатият персонал на поделението от самото начало се държеше странно, коментираха ме просташки, не разбирах защо ме наричат „недокосната мома”, след като съм омъжена жена и съм го заявила още на интервюто за работа. Не схванах репликата на простачка от поделението -  „От пет години и чете мислите, значи че ще свикне с нея.”- сега знам – от години в БДЖ знаят, че изверги посягат на мозъка ми и го крият. Това значело, че персоналът на поделението ще вкара луди изроди в мозъкът ми за да ме унищожат, защото тези луди изроди са казали, че са влезли в мозъкът ми без да чувам гласове и не знам, че съм обект на криминално престъпление, а сега ще чувам гласове и ще унищожат мозъкът ми и животът ми. През лятото на 2001 г. започна някаква странна атака, нещо ми пречеше да заспя, след два месеца безсъние бях много изтощена. Една сутрин се събудих от идиотско гласче, което крещеше : “Силвана, ти си курва, събуди се.” Помислих, че това са крясъци от апартамента над нашия, ядосана се обадих в полицията. Тогава съпругът ми каза, че той не чува нищо, това било само в моя мозък, само аз чувам това гласче. Аз съм нормален човек и нямам халюцинации и исках да разбера какво значи да чуваш гласове в мозъкът си, а да си само със съпругът си в апартамента. От разговори в коридора на поделението разбрах, че това са Петрови и Василеви, заедно с още някакви отрепки ме нападат и го коментират с колегите ми. Лудата Петрова една нощ както спях до съпругът си организира посягане на мозъкът ми с група дебили, виеше „Женя съзнанието на Силвана за г-н Петров, о-о-о г-н Петров ти си велик”. Изродите започнаха някакви абсолютно налудничави и вулгарни разговори в мозъка ми : „Проститутката Людмила е в затвора, там е много студено. Съкратили Людмила Попова от министерството за кражба на тоалетна хартия.Людмила танцува в дискотека с Камен Георгиев. Депутат иска да се жени за проститутката Людмила. Людмила и Камен Георгиев тъкмо правиха секс и тя е много доволна.” Аз имах съученичка на име Людмила Попова, но от години не я бях виждала и дори вече бях забравила, че съм я познавала. Лудата Петрова произнасяше несвързани реплики в мозъкът ми, от които си обясних какво се е правело преди да почна да чувам гласове и какви са налудните идеи на болното и мозъче:  „Аз цял живот по комшийски си услугвам с мозъкът на Силвана, влязох в мозъкът и да се залисвам,аз ходех с нея на работа и в НСИ, защото ми е скучно да съм сама в апартамента, когато всички в блока са на работа”. После виеше, че „ще посветя живота си да унищожа Силвана, като беше експерт в НСИ ми беше скучно в мозъкът и, тя по цял ден работи, като я превърна в Курвата ще има много мъже и секс, искам да съм в мозъкът на Силвана, когато тя прави секс с Димитров, искам да знам какво е оргазъм”. Така разбрах с абсолютна сигурност, че изроди Петрови от апартамента над нашия стоят зад разпространяването на измислицата, че съм проститутка която ходи по улица „Граф Игнатиев” и работи в НСИ, докато аз съм омъжена, почтена жена и кадърен и уважаван експерт. Изрод Петров повика хорове от изроди и започна размяна на реплики помежду им, изродите виеха : „съзнанието на Силвана е колективна собственост, тук сме си в колективното съзнание, тук сме си в курвенското съзнание”. Изродите си разменяха реплики, аз готвех, чистех, разговарях със съпругът си, ходех на работа като всеки нормален човек, въпреки огромният стрес от това, че срещу мен започва организирана атака от изроди с цел да бъда унищожена и то със закрилата на персоналът на поделението. Беше кошмар да слушам как дружинка луди изроди обявяват моят мозък и моят живот за „тяхна колективна собственост” и „тяхно колективно съзнание” и никой не ме пита дали съм съгласна, изобщо не обръщаха внимание на единствения мой отговор „Излезте от мозъкът ми изроди, ако можех щях да ви размажа като хлебарки, мястото ви е в Карлуково”. Написах докладна до директора на ПИСТ  - Димитров, поисках обяснение за случващото се и въдворяване в лудница за извършителите.

            Димитров ми отговори устно, след консултация с персонала на поделението - чуването на гласове в мозъка се нарича „четене на мисли” и  „влизане в съзнание” – това значи, че напълно реални психопати са проникнали в мозъка на човека, имало два вида влизания в мозък на човек – така че да не чуваш гласове и така, че да чуваш гласове. Колегите ми коментираха, че на друго място биха ме взели за луда, защото няма да знаят какво се прави спрямо мен, а ще знаят само наглите лъжи на психиатрите. Директорът на ПИСТ идиотски ми съобщи, че гаврата на която съм подложена много му харесвала. Заявих, че никой няма право да влезе в моя мозък, това е криминално престъпление, както и контактуването на персоналът на поделението с изродите е криминално престъпление, поисках извършителите да бъдат въдворени в лудница. Обясних в писмен и устен вид на Димитров, че изродите вият налудничави и цинични измислици, които целят да унищожат мозъкът ми и животът ми и искам незабавно да бъдат въдворени по лудниците. Подчертах, че това са изроди, Петрови аз съм изгонила от блока за гавра с мен, а идиоти Василеви въобще не познавам. Стана ми ясно, че психопатите са посегнали на паметта ми и са извадили името Людмила Попова, съчинили са лъжите си, врещели са в моя мозък тези лъжи за да си прикрие идиот Петровчо лъжата, че всъщност е измислил по мой адрес, че аз съм проститутка. Така ми стана ясно каква простотия се е вкопчила в мен и ме влече надолу, като си разпространява измислиците и дори ги съобщава на престъпната полиция. Извергите подкрепени от персонала на ПИСТ набраха смелост и  започнаха да разпространяват лъжите си, че съм бивша проститутка назначена от тях на работа, че съм била „курвата в бюджета”, „курва на отдел”,че „женят курвата” . Дебилните изверги Василеви и Петрови установиха тесен контакт с персонала против моята воля и след изричната ми забрана и искане те да бъдат вкарани по лудниците – в устен и писмен вид. Аз пишех докладни в работно време до Димитров изродите да бъдат вкарани по лудниците, отговор не получавах, вечер изроди Петрови и Василеви най-нагло повтаряха съдържанието на тези докладни все едно не се отнася до тях и все едно не са в моят мозък. Изродите виеха, че ако ги оставят да се гаврят с мен, поделението щяло да си получава редовно заплатите заради закрилата на „министрите и политиците” за гаврата на която съм подложена, защото когато постъпих заплатите се изплащаха с голямо закъснение. Написах докладна до директора на ПИСТ, като обясних, че изразите “курва на бюджет” и “курва на отдел” никога не са се употребявали в НСИ, изобщо не съществува жена наричана с такива гнусни имена, такива изрази за пръв път в живота си чувам произнесени в моят собствен мозък от лудите изроди, просто защото посягат на мозъкът ми скрити зад вратите на апартаментите си, иначе никой не би могъл да произнесе това в една стая с мен. Що се отнася до отрепки Василеви и Петрови поясних, че единственото назначение, което могат да направят е да назначат задниците си на клозетна седалка, това са квартални идиоти и аз нямам нищо общо с тях, при възможност да говоря с тях очи в очи аз въобще не благоволявам да се занимавам с идиоти като тях и искам да бъдат въдворени в лудница за да ги вкарат в собствените им идиотски мозъчета. Не можех да си обясня как някакви си луди боклуци ще съобщават по местоработата ми, че били влезли в мозъка ми, изобщо как могат да си позволят такива занимания и ще искат да се съобразяват и контактуват с тях – шантавите нищожества, а не с мен – нормалния човек, как така те ще ме изнасилват и изтезават, ще се гаврят с мен, а целия персонал на ПИСТ ще хихика и ще сключи договор с тези престъпници да ги закриля точно за да ме унищожат. При явно престъпление аз бях принудена да пиша докладни, да искам въдворяване в психиатрия на тези изроди и да получавам в отговор хилене. Директорът на ПИСТ ме запозна с Румен Луканов – човек от персонала на поделението. Димитров ми се присмя, че където и да съобщя за нападението на извергите никой няма да ми помогне – нито полиция, нито прокуратура, ако се обърна към психиатрите за помощ, те няма да затворят в лудница лудите изверги, а ще предпишат на мен – нормалният човек медикаменти, от които да стана неадекватна и при това ще ми прикачат нарочно фалшивата диагноза „шизофрения”, която да ме направи за присмех пред обществото. Румен бил единственото спасение за мен. Оказа се, че Луканов е успял сам да се справи с подобно нападение, но на мен не успя да помогне. Луканов каза, че преди 1989 г. при социализма, властите както е редно са преследвали такива изверги и са ги изселвали от големите градове, затваряли ги в психиатрии, сега престъпниците - властимащи нарочно ги оставят да се гаврят и унищожават нормални хора като мен. Докато Луканов ми помагаше, колегите му проваляха усилията му и с настървение слушаха гнусните лъжи на извергите. Изроди Петрови и Василеви непрекъснато канеха в мозъкът ми дружинки психопати от персонала на поделението, те си измислиха „астрален Димитров”, тъй като „самият Димитров не можел да влиза в чужд мозък”. Изродка Петрова виеше „ще обещаем на Димитров, че ще накараме Силвана да прави секс с него и той ще ни остави да унищожим мозъкът и”. Изродите, които си играеха на „астрален Димитров” в моят мозък си подвикваха, че всеки ден се разминавам с тях по коридорите на поделението, но не ги знам кои са, защото съм нормален човек. Румен Луканов каза, че нищо не може да направи на тези от първия етаж на поделението. Луканов ми каза :”Ти си нормален и здрав човек, не мога да разбера защо тези луди те нападат и нищо не може да ги накара да излязат от мозъкът ти.” Кенеф Петровчо виеше „припечелваме по 2-3 лева от четене на мисли” – това значи, че изроди Петрови и Василеви са получавали пари за това че извършват криминално престъпление – влезли са в мозъкът ми и са измислили проститутка – получават пари от полицията, прокуратурата или от БДЖ ЕАД. Ако не получават пари не биха могли да прекарват животецът си в моят мозък с цел да ме унищожат.

 За мой началник-отдел назначиха лице на име Васкен Кантарджиев, нагъл психопат, чието място е в Карлуково, а не работа в БДЖ. Той нагло ми се присмя, че нямало друг човек, освен мен за когото публично да се знае, че са влезли в мозъкът му да му четат мислите”, даже каза „трябва да чувстваш че ти не си като другите”, това криминално престъпление се извършвало свободно срещу мен, защото според него аз била проститутка и не съм работила на местата, които посочвам, заплаши ме, че пак според него представям фалшива трудова книжка и той щял да разпитва на местата където съм работила. Аз при постъпването си бях предоставила трудовата си книжка в поделението, с точно и вярно отбелязан трудов стаж, и заявих, че никаква проверка не ме плаши – работила съм на местата, които посочвам и там ме познават, докато пък никога не съм била проститутка и няма проститутка която да ме познава. При това положение се опитах да искам проверка за психопата Васкен Кантарджиев от прокуратурата, но в устен вид служителка от прокуратурата ми отказа да вземе молбата ми. При това бях принудена да искам разрешение от самият Васкен, в качеството му на изрод-началник да ида до прокуратурата в работно време и той само се учуди, че не съм разбрала , че той се ползва със закрила и срещу него няма да вземат мерки. През цялото това време аз съм жена омъжена за научен работник, със свекър и свекърва лекари. Кантарджиев си беше наумил, че ще ме принуди да проституирам в полза на поделението с чужденците, които идваха там. Аз бях подложена на гавра и терор от психопата Кантарджиев, той твърдеше, че в полицията и прокуратурата знаят с какво се занимава, как тероризира и се гаври с  почтена и нормална жена и няма да му направят нищо за това криминално престъпление, а ще го оставят да ме унищожи, защото терорът е невидим за очите на околните, психиатрите ще лъжат, че това не може да се извършва, а персоналът на поделението ще го крие. Бях подложена на нечовешката гавра да искам разрешение от изрода Васкен да излизам в работно време за да правя ин-витро-процедура със съпругът си при доц.Щерев – нямаше как иначе – трябваше да спазвам трудовото законодателство и да искам разрешение от прекия си началник – нищо че е изрод-психопат, чиято цел е да ме унищожи за кеф . През това време пишех докладни до ръководството на БДЖ ЕАД и най-сетне Васкен Кантарджиев беше уволнен заслужено, но не се взеха мерки срещу извергите и него както аз исках – да бъдат въдворени по лудниците. Преди да го уволнят, Кантарджиев има безочието да ми каже, че е разбрал, че всичко срещу мен е лъжа и измислица, но няма да ми помогне, на моя страна бил само морала, а той самият нямал морал, нямал и никакъв интерес да ми помогне да бъдат въдворени психопатите в психиатрия заедно с него самият, харесвало му че с лъжи и терор луди отрепки могат да унищожат човек като мен. Долният персонал на поделението беше натъжен, че съм се справила с Васкен Кантарджиев и не съм се оставила да бъда тормозена от психопат. Аз бях смазана от отчаяние, че при тези условия ин-витро процедурата не успя и останахме без дете. Мисля, че нарочно доц. Щерев провали опита ми да имам дете от съпругът си.

            Обобщавам : Терорът на психопатите представляваше следното : изроди Василеви, лудата Петрова и куп луди, които никога не съобщаваха имената си по цяло денонощие виеха вменени им от господаря им Петров реплики – лъжи, идиотизми и цинизми, угодни за неговите цели, това виене води до унищожаване на мозъкът ми и интелектът ми и едновременно с това изродите могат да чуват всички разговори, които се водят покрай мен. Изродът Петров не се занимаваше с виене, а с пласиране на лъжите си сред персонала на поделението и контактуване с други изроди, докато подчинените му изроди „ме държат в плен”. Изродите виеха реплики вменени им от господаря им и изобщо не се и опитваха да разговарят с мен, защото знаеха, че отговорът е: „Излезте от мозъкът ми луди изроди, проклети да са долните психиатри, които не са ви озаптисали в Карлуково”.Идиот Петров си беше измислил идиотски лъжи, че има възложени „отговорни мисии” от „министри и депутати да жени Курвата” и „милионери му платили да ме доведе до развод, за да се женели за мен” – все едно аз съм някакъв предмет и изрод Петровчо (квартален идиот) разполага с мен и бил сключвал сделки какво да прави с мен с някакви отрепки – при това без някой да се замисли, че това са нарочно измислени лъжи и аз искам изрод Петровчо да бъде вкаран в Карлуково.Извергите ръководени от идиотката Петрова врещяха в мозъка ми несвързани ужасяващи цинизми за да привличат други луди и за да унищожат мозъкът ми : „ Курва, курва, курвалана. Вагинална курва. Курвалува курва. Нанюхкваме курвата в бюджета. Ще направим Силвана луда курва за мъжете. Мъжете да вземат парите на курвата. Нанюхкват те от висока място. Курвата е с шофьорска диплома, ще стане шофьор на Димитров”. Изродката Петрова разпределяше ролите на изродите, обясняваше ,че изроди Василеви били избрани от Петрови за да бъдат вкарани в мозъкът ми защото били нагли дебили и нямало никога да излязат от моят мозък, ако не им разбият черепите. Изродка Василева беше обучена да повтаря идиотски цинични реплики заедно с някакви дебилни дъртачки :”Мъжете жаждат курвата.Курвосваме те за курва”, „Курва в детеродна възраст”, „Силвана ще му ражда курвата”, „Силвана е курвата от гарата”, „интелигентна курва сме нанюхкали”, „мързелуват им хуйчета на хуйчовците от поделението”. Изроди Петрови и изроди Василеви решиха да се преструват, че тероризират различни жени: изродка Петрова виеше, че е в мозъкът на „курва на бюджет”, а изрод Василевчо беше обучен да вие, че е в мозъкът на „курвата от гарата” – докато всъщност и Петрови и Василеви виеха в моят мозък. Изроди Василеви бяха на обучение при изроди Петрови, как да се гаврят с мен, изрод Петров виеше „Вие, Василеви сте по-млади, ако аз умра преди да успея дя умъртвя Силвана Тагарова, вие ще продължите докато я унищожите, нейният мозък е костелив орех, тя не желае да ми се подчинява и да се договаря с мен. Щом съм успял да вляза в мозъкът и, тя е длъжна да ми се подчини, а не да се съпротивлява”. Изрод Петров виеше „Ще вкарам всички луди в мозъкът на Силвана Тагарова и ще я унищожа. Ще предизвикам развод и ще я принудя да се върне при родителите си в Плевен и там ще я доунищожа”. Моят отговор винаги е бил : „Напуснете мозъка ми дебилни изроди, не се осмелявайте да произнасяте името ми и да се гаврите с мен, келяви нищожества. Махайте се отрепки. Проклет да е всеки, който не ми помогне да ви въдворят в психиатрия”, „Проклет да е гнусния персонал на БДЖ ЕАД, който подкрепя това издевателство над мен”. Извергите халюцинираха в мозъка ми сценки – Димитров вади портфейла си и ми плаща, както и сценка, че той и синовете му са в една стая с мен. Нарочно и съзнателно изродите халюцинират тези измислици за да могат да разпространяват лъжите си. Врещяха в мозъка ми, че заради собствените си халюцинации дебилът Василевчо ме нарекъл „курвата от гарата”. Разпространиха сред тъпия персонал на ПИСТ лъжите си че искам дете от Димитров, че той трябва да се жени за мен, защото „министрите гледали с надежда хуя на Димитров” и то при положение, че десетки пъти писмено и устно съм искала от Димитров само и единствено тези изверги да бъдат въдворени по лудниците, като не го изпълни подадох три докладни и най-сетне и Димитров беше справедливо уволнен.

 Написах докладна до Николай Василев, тогава беше министър на транспорта /рег.№ 13-00-46 от 13.01.2004г./, исках да спрат заплатите на БДЖ за да ги принудят да дадат показания за самоличността на цялата дружинка изверги и те да бъдат въдворени в лудница. Единственият отговор, който получих и то устно от деловодството на Министерство на транспорта беше, че министъра и заместник-министрите се запознали с докладната ми и преценили, че това било политика на БДЖ и те не се месели в делата на компанията. Така министър на транспорта окачестви криминалното престъпление – публично влизане в мозъкът ми от луди изроди с цел гавра и унищожаване на моят живот докато съм на трудов договор в БДЖ ЕАД, като лично дело на компанията, в което той като министър не може да се меси. Николай Василев явно не е чел Конституцията на държавата и няма и грам морал и съвест.

Имам предвид следните членове и алинеи от Конституцията :

Чл. 29(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

Чл.32 (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

          (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

 Единственото, което персоналът на ПИСТ каза в „моя подкрепа”, беше Василеви и Петрови да ме оставят на мира и да влязат в мозъка на прост човек, защото съм била прекалено интелигентна и няма как по-прости от мен да ме управляват. Изродката Петрова им отговори, че до смъртта си ще стои в моя мозък и ще ми почерни живота, щом я оставяли и не я вкарвали в лудница, щяла да го прави, значи тя получава подкрепа, а не аз. Буквално виеше „5 стотинки не ми струва да вляза в мозъкът на Силвана и да я унищожа”. Изродка Василева виеше, че „цял живот се била борила да влезе в мозък на интелигентен човек, защото била луда идиотка в собственият си мозък”.

            Междувременно поисках съдействие от VІ управление на МВР. Наглите психопати Василеви разпространяваха идиотските си лъжи сред хората от съседните блокове, че “милионери” и “държавни мъже” са ги наели да търсят “курвата” като „влязат в мозъкът и”. Идиот Василев имаше наглостта да ме нарича “курва на отдел” и “курвата ми”. Идиот Василев виеше „повикала ме курвата във блока си, за да я изгоня от апартамента и” и „сера и пикая над главите им, какво да ги уважавам тия Тагарови” – просто идиота се издаваше кой е и къде живее. Получих съобщение, че спрямо Василеви е взето отношение на осн. чл.63 от ЗМВР (изверги Василеви са наказани само с мъмрене) и с това преписката се прекратява /по вх.№ 11454/02г. ми е отговорено с изх.№ 4132 от 17.02.2003г./. Полицията просто безочливо ми отказа съдействие, с лъжата, че този вид терор бил трудно доказуем. Цяло едно поделение на БДЖ се договаря с тези изверги срещу мен, а полицията “не може” да го докаже.  Полицията можа да прати психопата Кантарджиев да ме заплашва, но имат наглостта да се правят че нищо не могат да направят на изроди Василеви. Дружинка –психопати от БДЖ в моят мозък смъмриха изрода Василев, че бил глупак да си признава, че е в моят мозък и му наредиха да си стои в мозъкът ми, но да измисля именца като „курвето” и „стервето” ,”в мозъка на едно курве съм дето седи на прага ми” и така никога повече няма да бъде наказан от полицията.

            Напуснах ПИСТ защото „колегите” ми подкрепиха гаврата на извергите с мен и не предприеха нищо срещу тях. В ПИСТ никой не работи, само се седи и се взимат заплати, персонала е злобен и глупав, харесваше им тези изверги да се гаврят с мен и да провалят живота ми, ръководството на БДЖ ЕАД пък реши, че не могат да принудят поделението да дадат показания. Ръководещите БДЖ се занимават единствено с източване парите на компанията, гледат да крадат докато са на власт и нищо друго не ги интересува. Иначе можеха да ми помогнат и то много лесно – само да бяха спрели заплатите на ПИСТ и щяха да дадат показания. Разумен човек би се запитал, защо комшиите ми не кажат на съпруга ми, че „са влезли в мозъкът ми”, и че ме наричат „курвата в бюджета”.Отговорът е прост – съпругът ми никога не би ме обсъждал с тези отрепки, а ако му кажеха лъжите си, той щеше да се погрижи да бъдат изхвърлени от блока и настанени принудително в психиатрия, от която никога да не излязат. Имах неблагоразумието да позвъня на вратата на изроди Василеви, за да ги предупредя изрично, че настоявам да излязат от мозъкът ми и да не се осмеляват да се гаврят с мен. Беше неделя, идиота Василевчо виеше в мозъка ми цинизми и идиотизми като „Георги сливата му клател”. Веднага щом позвъних дебилният дебелак Василев изхвърча от  вратата си и с идиотска ярост започна да ме удря и блъска и счупи нарочно очилата ми (нося очила с диоптри, късогледа съм), после бързо си влезе обратно в апартамента. Аз не съумях да реагирам от изненада, не съм се занимавала с психопати, а само с нормални хора и никой никога не ме е удрял. Повиках дежурна полицайска кола, изроди Василеви нагло не си отвориха вратата, но излязоха от мозъка ми, просто цялата дружинка психопати излязоха от мозъка ми като по команда – пак се потвърди кой е влязъл в мозъкът ми.Полицията нагло нищо не предприе, като не си отваряли вратите, не били могли да им направят нищо. Веднага след като полицията си замина в мозъка ми организирано отново влязоха Петрови, Василеви и някакви други уроди, почнаха да вият „Счупихме и очилките на курвата”. Дори след  тази нова, нагла гавра на  психопати Василеви, колективът на ПИСТ не прекрати връзките си с тези отрепки. Повече не можех да приема да наричам колеги отрепки, които се хилят, когато съм подложена на нечовешко гаврене с цел да бъда унищожена. Не съществуваше никаква възможност за нормални взаимоотношения между мен и наглия персонал на ПИСТ. Лудите уроди виеха в мозъкът ми „вменявам ти да станеш курва” и съобщаваха на долнопробният персонал „дали сме команда на Силвана да стане курва”.

Докато бях на работа в ПИСТ към БДЖ ЕАД чрез интернет открих лечителя Стефан Георгиев. В неговият личен сайт той беше написал как е обучен да влезе в чужд мозък, да направи медицински преглед на организма и дори обектът да чуе гласът му в мозъкът си. Разбрах, че лицето Стоян Лаловски върти интересен бизнес – организира курсове за обучаване на психопати как се влиза в чужд мозък – курсовете се наричат „Силва метод – контрол на ума” и си има и книга за това от Хосе да Силва- американец описал как се влиза в чужд мозък. За да се влезе в чужд мозък трябват само трите имена и точният адрес на жертвата. Стефан Георгиев каза, че има достъп до списъците на завършилите тези курсове, но не могъл да открие там имената на изроди Петрови и Василеви. Румен Луканов ми каза, че е самоук, че няма диплома от такива курсове. Лечебните сеанси на Стефан Георгиев не можаха да накарат изроди Петрови и Василеви да излязат от мозъкът ми – за луди изроди като тях си трябва въдворяване в Карлуково и медикаменти. Дори при този открит бизнес с обучение как се влиза в чужд мозък, курвенските лайна-психиатри още се осмеляват цинично да наричат жертвите на такова нападение „шизофреници” и да лъжат без да им мигне око, че с лъжите си унищожават, направо убиват нормални и почтени хора.

            Съпругът ми реши, че е смешно тъпите Василеви да имат способност да влизат в чужд мозък, не беше наясно че тъкмо луди олигофрени и дебили се занимават с това. Всички комшии казвали за Василеви че са “някакви ужасно прости”, не притежават книги и си държат багажа в найлонови чували. Съпругът ми носи очила с голям диоптър, дори не е ходил войник, не е силен физически и не би могъл да пребие 90-килограмовия идиот Василев за да ме защити.Затова съпругът ми заведе дело срещу мен и ме осъдиха на принудително лечение. Ако кажеш, че чуваш гласове в мозъка си лекарите нагло поставят фалшива диагноза “шизофрения”, точно както беше ми казал Димитров. Психиатърката, която ми постави тази фалшива диагнозата ми каза, че се знае, че гласовете, които чувам са на реални изроди, а не халюцинация, но официалната медицина не желае да признае това за възможно и не било нейна работа да се занимава с тях, с тях „други” се занимавали, т. е изпълняваше договорката си с полицията. Допитах се до адвокат, отговори ми че нормален човек като мен можеш лесно да го вкараш в психиатрия, докато наистина ненормалните никой не ги закача и не ги подлага на лечение. По съвет на адвокатите си приех натрапената ми фалшива диагноза “шизофрения”, просто за да се прекрати делото срещу мен, успокоявайки се че и Галилео Галилей е бил в подобна ситуация и е постъпил като мен, за да оцелее. Адвокатите ми бяха кадърни хора, казаха че когато над мен не тегне съдебно преследване ще съм свободна да потърся начин да се справя с извергите. До това положение стигнах, защото долнопробния персонал на ПИСТ не подадоха искане до Прокуратурата извергите Васкен Кантарджиев, Василеви и Петрови да бъдат въдворени в психиатрия.  Свинското безочие на курвенските лайна – полицаи, психиатри и идиоти от БДЖ е неописуемо нагло, това са престъпници, които имат властта да си прикриват собствените престъпления. Бях дълго време безработна, от безпаричие почнаха нови скандали, освен тези че исках от съпруга си да наеме биячи за да пребият изверги Василеви и Петрови.  Аз самата нямах финансова възможност да наема биячи. Когато си намерих работа извергът Василев предложи да продължи „да чете мислите ми” и да ги съобщава на БДЖ. Олигофренът Василевчо наричаше своите ненормални идиотизми като „курвалува курва, ще направя Силвана луда курва за мъжете” четене на мои мисли. Някакъв мъжки глас му каза, че след като вече не работя в БДЖ трябва да престане. Изрод Василевчо се готвеше да замести изроди Петрови като техен ученик, за да можели Петрови да се скрият от отговорност за измисляне на проститутка и проваляне на кариерата ми на експерт в НСИ. Извергите се направиха, че спират терора си. Чувствах, че съм следена, при това не само от Василеви и Петрови,от време на време чувах гласове, които казваха за момента да бъда оставена на мира. Съпругът ми подаде молба за развод, кариерата ми беше срината и здравето ми съсипано, така че той реши че съм му в тежест. В полицията само „безпомощно” и нагло се учудиха, че съпругът ми играел под свирката на тези изверги, при положение, че точно полицията ги закриля, защото полицаите си въобразяват че винаги могат да нарушат Конституцията безнаказано, да извършат всякакво престъпление. Така престъпната мафия – полиция, прокуратура, психиатри и персонал на БДЖ ЕАД оставиха луди изроди да извършат с тяхна закрила криминално престъпление – унищожаване на моят живот и кариера в София.

            Върнах се при родителите си в Плевен през август 2005 г. През ноември 2005 г. бях отново нападната от извергите Петрови и Василеви, точно както те така бяха планирали в София,много добре подготвено нападение, цели хорове част от които сами си признаваха, че от БДЖ нахлуха в мозъка ми. Една от изродките каза „Вече беше унищожена в София, редно е да я оставим да живее нормално”. Изрод Петров каза :”Силвана е много умна и оправна, пак ще вземе да се омъжи и да прави кариера, а аз няма да го позволя.” Не съм се лъгала, явно съм била следена, решили са че след развода ми и смъртта на Стефан Георгиев (лечителя, който се опитваше да ми помогне) вече съм напълно беззащитна. Нападналите ме психопати от мъжки и женски пол, със злобни и луди гласове крещяха : “курве, курве” и “либето му”. Една от ръководителките на група изродки отговори, че се казва Стоянова, ако мога да си я намеря в София, друга уродка каза, че е от Пловдив. Всъщност първи ме нападнаха извергите Петрови, после повикаха голяма група изверги с учениците си изроди Василеви и виеха несвързани реплики:  „правим прощъпулник в терора на Василев”, „Василев слага Курвата в Силвана”, „Василеви и помощничките им влизат да живеят в мозъкът на Силвана, докато я умъртвят, преди това ще се погрижат тя да не може да се омъжи втори път, да остане без дете, без работа, без пари, ще унищожат мозъкът и, така че накрая ще ходи като просякиня по улиците.Аз, Петров съм се издигнал до ръководител и само ще следя и помагам на Василеви. От Василеви искам задължително да знам кога ще спре мензисът и, та да съм сигурен че ще остане без дете.” От разговори помежду им разбрах, че доста от  тях са от БДЖ. Крещяха, че „Кирил (бившият ми съпруг) се е хвърлил от петия етаж на блока, просто нахлуват с крещене на лъжи, това са абсолютни дебили, които целят унищожаване на мозъкът ми. Бившият ми съпруг е жив и до ден днешен, при това изроди Василеви са в апартамента над неговия. Не успяха да ме въвлекат в разговор, само наум отговарях „махайте си гнусни уроди, келяви идиоти, проклет да е мръснишкият персонал на БДЖ и курвенските лайна – полицията, които нагло не са ви озаптисали по лудниците”. Една вечер напевни женски гласове казваха, че ги пратил Стефан Георгиев да ми помогнат и щели да направят някакъв ритуал с мен за да ме освободят от мъчителите ми, аз още не знаех че той е починал, но те вече са знаели, лъжите са им постоянен навик. Чакаха да заспя, но май съм била полубудна, изневиделица видях собственото си тяло, както си бях с пижама,  да се носи по коридор от синкава светлина. Нищо не можех да направя. На сутринта се събудих с чувството, че са ме одрали жива, имаше някаква празнота в гърлото ми. Това било разрушаване на астралното ми тяло според специалист със степен мастер Рейки. Оказа се, че при посягане на астралното тяло може да се предизвикат увреждания на физическото тяло, нещо което лъжци-психиатри не желаят да признаят, иначе стават безработни. Изчезна ми така нареченият “мисловен глас”, в тези мислени разговори всеки има глас. Когато имах такъв глас ги пъдех наум, без да разбират околните какво става, исках смъртта им, вбесяваха че не могат да ме спрат да го правя. Сега да кажа на изродите да се махат, аз трябва да говоря на глас – например :”Излез от мозъка ми дебилен изверг, боклук Василева, заедно със всички отрепки, които си довлякла”, на околните ще им се струва че си говоря сама и ще ме вземат за луда.  Някакъв изверг ми посегна и ми увреди артикулацията на гласните струни, все едно прокара нещо нажежено през мен. Преди често пеех за собствено удоволствие, сега не мога да изпея и един тон вярно, не мога да управлявам гласа си. Тембърът ми се промени, имах хубав плътен глас, сега гласът ми стана писклив. В София често пеех, дебилните психопати се дразнеха, че пея на английски и че ми харесва да го правя.Това може да е дело на изверги от персонала на БДЖ, те имат такива дружинки или най-малкото в БДЖ знаят кои са извършителите на разрушаване на астралното ми тяло и подкрепят извършеното. Не вярвам много отрепки да могат да посягат на астрално тяло, така че искам тези да бъдат открити и въдворени в лудница.

            Има формирана тъмна общност от изверги, които посягат на нормални хора, в правова държава, тези изверги щяха да са в психиатрии, но тук част от тази общност са даже служители на БДЖ. Тези отрепки явно се водят „информатори” на полицията и то в нечувано по наглостта си нарушение на Конституцията, психиатрите са престъпници, нарочно и с умисъл обявяват за психичноболни нормалните хора и прикриват тези луди отрепки. Психиатрите непрекъснато повтарят на жертвите на този гнусен терор, че са болни и трябва да мислят за себе си като за болни, опитват се да им натрапят чувство за вина. Психиатрите прикриват извергите, които могат да влизат в съзнание, да умъртвят артикулация, да посегнат на астрално тяло. Психиатрите се облагодетелстват финансово от престъплението си - жертвите на тези изверги им стават „пациенти”, чиито посещения им се заплащат от  НЗОК. Полицията и психиатрите преднамерено и съгласувано не взимат нужните мерки. Това, което пишат психиатрите за шизофренията е преднамерена лъжа. Психиатрите пишат нагли лъжи като „Шизофренията е хронично психично разстройство белязано с невъзможност да се различат реалните от нереални събития. Звукови халюцинации (дочуване на гласове, които другите не долавят) и измамна илюзия за преследване. Халюцинациите най-често се състоят в чуването на гласове, които общуват помежду си, дават команди, както и коментиране на поведението им; мислят, че някой ги шпионира, слуша мислите им или пък пуска мисли в главите им; това им поведение често е придружено от тревожност и депресия; дължи се на биологично разстройство на мозъка.” С риск от повторение пак обяснявам каква е истината – чуването на гласове в мозъка се предизвиква от реални психопати, увредили мозъка на жертвата си до степен, че да чува гласове им, защото е възможно е някой да влезе в съзнанието ти и без да чуваш глас. Напълно нереални неща и налудности – като измислицата че съм проститутка и „курва на бюджет” се разпространяват съвсем реално сред простолюдие, полиция и колеги, а реалността че съм почтена, омъжена жена която ходи на работа не прави впечетление на престъпниците -психиатри и полиция. На всички мои колеги се съобщава лъжата, че някой си е влязъл в мозъка ми с цел „да преследва проститутка” или ”курва”, или да се занимава с препредаване на ужким мои желания, да ме женел, да ме развеждал, да търсел някой да ми правел деца и т.н, като при това колегите ми нагло крият от мен името му. Даже се правят, че не схващат, че цяла дружинка изверги стоят в мозъка ми, а не един психопат.Действително това в случая с мен е шпиониране с цел да се разбере къде работя, да се знаят имена на  мои колеги и познати и така да се съчиняват лъжи, които да провалят кариерата ми и взаимоотношенията ми с колегите ми. Психопатите, които ме изтезават всяка секунда нарочно халюцинират секс между мен и някой колега, за да разпространят собствените си халюцинации за истинска случка,нарочно халюцинират фрази, които са изгодни за тях. Врещят идиотизми, уж команди, при това знаят че не могат да ме командват, но могат да ме вбесят, че не са в ръцете ми, че да им пръсна черепите и че никой не предприема нищо за въдворяването им в лудница. Биологично разстройство на мозъчетата си имат психопатите, които стоят денонощно в моя мозък и вият лудости. Абсолютно безочливо и с пълна липса на професионализъм психиатрите никъде не описват поведението на тези психопати и даже отричат съществуването им, за да ги прикрият от обществото и да оставят луди уроди да изтезават нормални хора. Психиатрите изпитват извратена радост от това, че психопати изтезават и унищожават нормални хора. Трябва да бъдат отнети лекарските права на психиатрите и те да могат да работят само в лудници по селата, където да дават медикаменти на изверги, подобни на тия които са ме нападнали.

            След като цяла година бях безработна в Плевен, приятел на баща ми ми намери работа като счетоводител в Община Плевен (към звено “Общински паркинги”). Преди това той осигури отлична оценка на дипломната работа на сина на Панко Генов от Община Плевен в Габровския ТУ, та да ми пазел гърба Генов от интриги в Общината. Кметът  лично ми обеща прехвърляне в отдела за събиране на местните данъци и такси и възможност за добра кариера. Извергите намериха начин да се свързват с някого в Общината, да разправят лъжите си. Направиха абсолютно съгласувана акция срещу мен заедно с глупака Красимир Владов – началник на звеното. Празнувахме рождения ден на Росен, имаше алкохол, извергите внезапно излязоха от мозъка ми, Владов се напи, той се напива от 50 грама уиски, посегна да ме прегръща и целува и да си въобразяваше, че ще се съглася да правя секс с него.Някой го е накарал нарочно, за да могат да почнат да ме наричат „курва” и да имат доказателство – връзка с боклук като Владов.  Разбира се после извергите нахлуха пак с идиотски крясъци, за да проверят, че нищо не е станало и да почнат да халюцинират секс между мен и Владов. После си разпространиха халюцинациите си за истинска случка. Аз не подадох жалба до кмета, защото разчитах, че той ще ме премести в отдела по събиране на местни данъци и такси – както е обещал, така няма да гледам тъпака Владов, ще си осигуря кариера и тогава ще мисля как да се  справя със отрепките, точно както и правя – ще разглася случилото се с мен, за да получа подкрепата на обществото и властите да бъдат принудени да вземат мерки.Малко преди първите шест месеца обаче бях най-вулгарно уволнена, без обяснения, Панко Генов нагло се хилеше – сина му вече имаше отлична оценка и той реши, че може да се изгаври с мен, без да ме предупреди се е подписал да бъда уволнена. Вече имаше и избрана простачка за моя заместничка.  Искам прокуратурата разпит на Зеленогорски и Владов за установяване на  трите имена и публично оповестяване на лицето разговаряло с Владов и предаване на Прокуратурата на това лице. Убедена съм, че това лице и в момента поддържа връзка с някой от персонала на Общината. Искам Владов да бъде уволнен за сексуален тормоз на работното място, все пак той носи отговорност за постъпките си, въпреки че е глупак.

            Явно психопатите не само са врещели в моя мозък лъжата си „Изселихме курвата от София. Нюхкаме курва в общината. В Плевен сме при курвата си” но са успели да го разпространят и сред просташкия персонал на Община Плевен, на който не е направило впечатление че това е криминално престъпление.

            В Плевен репертоара на извергите Василеви и дружинката им се състои от такива „вменени реплики от господаря им Петров”(това имам впредвид като пиша идиотизми) : „Постоянно нищим курвата ли? Постоянно, постоянно. Пезевенки ли сме? Изобщо ли не съм влязъл в курвата? Молят ли ме? Не спирам да говоря ли? Аз не съм им в курвата ли? Настоятелно ни молят ли? Изумена е Силвана? Аз въобще не съм добре ли? Не могат да ни махнат ли? Разсъждава ме ли, разсъждаваме ли? Недна курва, недна курва. Дразним курвата си ли? Дразним, дразним. Влезли  ли сме ли в курвето си ли? Елате да играем на стервинки. Силвана е стервинка. Аз направо съм идиот ли? Трака, трака, трака, курва трака. Ти идиот ли си Василев? Нежно ли повреждам мозък ли? Силвана пъшка под терора ни ли?Ужас, ужас. Това било ли ми коронния ми номер ли? Боже мой, аз ще живея ли в чужд мозък ли? Ти ще викаш ли го ли? Ненормалитет ли съм им ли? Дразним курвата ли? Силвана е курвето. Аз в курвето си ли съм ли? Стани добро курве. Добро ни е курвето. Влизам в мозък на курва.”Нит сме в мозъка на курвата им. Аз съм много долна, курвата не ме търпи. Как посягаме и зверски ли? Гаврим и се ли, гаврим и се. Посегнахме и и не ни търпи ли. Луд Петров ще яхне курвата ли? Нито някой щял да свикне да му бъркам в мозъка ли? Пронюхквам курвата ли?” Това съм принудена да слушам всяка секунда в денонощието. Затова околните ме чуват да крещя да спрат на изверги, но не ги виждат и се чудят какво става. Не мога да издържам без да крещя от гняв, че това се случва, а никой не взима мерки срещу извергите.Междувременно се подслушват всички мои разговори и се съчиняват още нагли лъжи по мой адрес.

Бях безработна почти 5 месеца, дори нямах право на обезщетение при безработица. Приятел на баща ми ми намери работа, този път в ДКЦ І ЕООД, само за няколко месеца – замествах болна служителка на длъжност личен-състав и касиер. Извергите веднага закрещяха в мозъка ми идиотизма “Назначихме Силвана курва в ДКЦ”. Лекарите в ДКЦ І са престъпници, като всички останали. Казах на психиатърката  в ДКЦ І Надя Луканова за терора на който съм подложена. Тя беше във възторг, че ми „четат” мислите, даже възбудено ме попита дали ми посягат на някои части. Смешни бяха изразите и : “Те посягат, те посягат”, едва се въздържах да не и отвърна, че като нарочно  не  ги въдворяват в психиатрия ще посягат естествено, те са изверги. Даже има глупостта да ме пита дали и аз мога да влизам в чужд мозък.Когато и казах, че искам да се вземат мерки срещу тези изверги, тя попита дали родителите ми вярват, че могат да се четат мисли. Родителите ми не знаят на какво да вярват, те са вече страхливи пенсионери. Луканова беше предоволна, мислеше че явно нямам подкрепа в къщи. Много и се искаше да ида при неин колега и  отново да ми лепнат фалшивата диагноза “шизофрения”, а гнусния Тодоров да получават “информация” за моите мисли и да се мъчи да извлече изгода от това, че когато говори с мен извергите ще чуват разговорите. За мерки срещу извергите и дума не стана. Луканова каза, че аз съм прекалено интелигентна и много чета, явно според нея книгите в които пише за реалната възможност за четене на мисли трябва да бъдат изгорени, та хората да са невежи и да се поддават на манипулации.

Отново познат на родителите ми успя с връзки да ми уреди назначение в „Нармаг”ООД като счетоводител. Докато работех изроди Василеви  скандираха в мозъкът ми „курвата е в офиса”. След пет месеца ми казаха, че ме уволняват от понеделник  в петък следобед и поискаха до пет минути да напусна офиса, в понеделник да дойда да си взема личните вещи.

             След месеци безработица бивша ученичка на баща ми ми уреди работа като секретарка по заместване в гимназия – ПГЕХТ „Проф.Асен Златаров”- Плевен (в Плевен наричат тази гимназия „Химията”). Изроди Василевчета получиха от господаря си идиот Петров нови реплики за виене в мозъкът ми : „Свиквай с моето присъствие в мозъка ти.В курвенското си лице ли съм? Силве, като студентка ти си била курвата. В курвенското съзнание ли сме?” Извергите играят сценки в мозъка ми, раздават си роли,причиняват ми болки в тила ми (от там се влизало в съзнание) и са решили да продължат докато ме умъртвят. Този колектив (имам предвид преподавателите от ПГЕХТ) беше от голямо значение за мен, защото на заседание на Педагогическия съвет между мен и колегите ми се създаде толкова силна връзка, че изродите излязоха от мозъка ми за около 15 минути.  После организатора на терора (не знам Петров или Кантарджиев командват дружинките) ги накара да се върнат и всичко започна отново. Докато изпълнявах служебните си задължения изроди Василевчета виеха вменени цинизми и лъжи като :”Секретарка – курва в „Химията” ближе хуй с мед”, „Преподавателите нюхкат курвата”. Извергите проведоха „съвещание“ дали да ми съчинят прякори като „курвата на Стойчев“ или „курвата на Вътков“, решиха, че не бива да употребяват имената на директори и ми съчиниха прякор „сагуновата курва от Химията“ – по името на Сагунов – учител, с когото често си говорехме. Дружини луди уроди вадеха от паметта ми как изглеждат колегите ми и нарочно халюцинираха и вкарваха в моя мозък своите халюцинации – халюцинираха как даскалите лежат по коридорите и учениците ги прескачат и как колегата ми Сагунов ме бие зверски и ме убива, после доволен влачи трупа ми из коридорите на Химията.  Подадох молба до прокуратурата за въдворяване на изроди Васкен Кантарджиев, Петрови,Василеви в лудница до прокуратурата и до министерство на здравеопазването. Вместо престъпниците в София да бъдат разследвани и вкарани по лудниците, наглостта на прокуратурата стигна до там, че аз почтения човек жертва на терор бях разследвана поради собствена си жалба и накрая получих официален отговор от прокуратурата, който гласеше че съм нормален човек, но говоря за неща които не били от материалния свят. От министерство на здравеопазването получих смехотворния отговор, че щом в мозъкът ми били влезли с престъпни намерения да дам случаят на прокуратурата, като тъпото чиновниче се престори, че е забравил че престъпни намерения имат лъжци-психиатри, които отричат че това което се прави срещу мен може да се направи, за да закрилят престъпниците – луди изроди Василевчета, Петровчета, Васкенчо Кантарджиев и докато лайна-психиатри отричат че това се прави, прокуратурата е с развързани ръце да не взема мерки пред явно криминално престъпление.

В резултат вместо за мен да бъде разкрито място за личен състав-касиер, както ми беше обещал директорът в случай на завръщане на титуляра на длъжността „секретарка на ПГЕХТ „Проф.Асен Златаров”, при завръщане на титулярката аз бях освободена от работа и от септември 2011г. до март 2013г бях без работа. Чух зад гърба си, че не съм оставена на работа защото ме чуват в работно време да крещя в стаята си „Излезте от мозъкът ми дебилни изроди” – бях обяснила, че не мога да не крещя, когато съм бясна от гняв, че съм превърната в безпомощна жертва на престъпление, че не мога да пъдя изродите наум, защото е посегнато на астралното ми тяло и връзката на гърлото ми с мозъкът ми е прекъсната.

Писала съм над 300 имейла до Ивайло Московски – министър на транспорта в момента, да спре заплатите на БДЖ ЕАД докато всички луди изроди, които прекарват животеца си в моят мозък бъдат озаптисани по лудниците, но нищо не е направено.

  С конкурс бях назначена за технически секретар на ОУ”Н.Й.Вапцаров” – Плевен. Там дори портиерът Христо /квартално пиянде/ знаеше за терорът започнал в ПИСТ към БДЖ ЕАД. Лудите уроди бяха оставени да дават указания на лудата директорка Симеонова и да ми съчинят прякор „коновата курва от Вапцаров” по името на Боянчо Конов – олигофрен на 25 години, даскалче по ФВС. Лудите уроди халюцинираха как Боянчо нощем спи у нас и виеха, че „изтезават коновата курва”. Непрекъснато пращах имейли до медии, прокуратура, МОН и др. с искане лудите уроди да бъдат извадени от мозъкът ми. Лудата Симеонова знаеше за тези имейли /не знам откъде/ и ме подлагаше на словесен терор и гавра, аз регистрирах промени в трудовите договори в ТД на НАП – Плевен, лудата директорка крещеше „Не ти вярвам, че регистрираш договори” при положение, че аз носех документи от НАП и при напускане всеки получаваше оформена от мен трудова книжка. След като лудата Симеонова установи, че нищо не е в състояние да ме накара да правя секс с Боянчо бях подложена на унизителни крясъци на педагогически съвет : „подавай си молбата за напускане, че ще повикам полиция да те накара да си я напишеш”. Тъпият квартален полицай Ковачев от Второ РПУ Плевен идваше редовно да се гаври с мен като искаше от Симеонова да ми нареди да му правя кафе, а той да се хили от кеф, че луди уроди унищожават мозъкът ми и са ми съчинили прякор „коновата курва от Вапцаров”. Келешът Конов редовно получаваше информация, че лудите уроди халюцинират, че той спи у нас и ми подмяташе „Ако искаш можеш да ме вземеш за живея у вас” и даже „Ако правиш секс с мен никой няма да посмее да те закачи”. Олигофренът Боянчо бил получил обещание от луд Петров, че ако прави секс с мен щял да бъде подпомогнат в кариерата си. Боянчо не си взимаше часовете и се заключваше с тъпата Ирена Петрова – гл.счетоводител за да се хилят на прякора „конова курва”, който са ми съчинили лудите уроди. Децата ме обичаха и това накара лудата Симеонова от злоба и завист да ми крещи „бездетна отрепка, ти коя си да си мислиш, че можеш да се грижиш за деца”. Лудата Симеонова и тъпата Иренка са сговориха срещу мен, крещяха ми „Знаем зашо си уволнена от Химията”. Аз отговорих, че не съм уволнена от Химията, а титулярката се е върнала на работа. Не ми отговориха защо според тях съм уволнена, след като изрично обясних на простачката Симеонова, че след 2 години и 8 месеца титулярката се върна на работа и както е по КТ на мен ми беше прекратен трудовия договор.

Лудата Симеонова, тъпата Иренка и олигофренът Боянчо Конов се сговориха срещу мен, разиграха връщане на титулярката на работа и аз бях уволнена просташки и с гаврене. Лудата Симеонова ми задържа трудовата книжка, пред тъпи и прости даскали крещеше, че съм я измамила за трудовият си стаж и ще ме дава на прокуратура. Направих ксерокопие на трудовите си книжки, пред титулярката Диана и тъпата Ирена наново изчислих трудовият си стаж и доказах, че не съм измамница. Лудата Симеонова беше ръководена в действията си от лудите изроди, които унищожават мозъкът ми. Тя точно както изродът Васкен се опитваше да намери нещо в трудовите ми книжки, но стажът ми е вярно отразен и аз в качеството си на ЗЧР съм си начислявала верен коефициент към работната заплата. След като бях унизително уволнена, за да бъде гаврата пълна титулярката продължи отпуската си по майчинство, а мястото беше отново обявено, но за лице със средно образование. Луд Петров за да крие, че посяга на моят мозък беше съчинил проститутката Людмилка, дето е със средно образование и сигурно е обещал на олигофрена Боянчо да му намери любовница – несъществуващата Людмила. Тъпият Боянчо е син на катаджия и си мисли, че всичко му е позволено, след като баща му прави услуги на Симеонова. Симеонова подкрепяше ненормалните секс мераци на келешът Боянчо.

 Искам лицата Любка Симеонова, Ирена Петрова и особено Боян Конов да бъдат разпитани от прокурор във връзка с установяване самоличността на лудите уроди, които унищожават мозъкът ми.

Регистрах се в Бюро по труда – Плевен. Лудите уроди виеха реплики, че безнаказано унищожават мозъкът ми и животът ми, особено доволни че след като са ми измислили прякори „сагуновата курва от Химията” и „коновата курва от Вапцаров” съм без работа и без изгледи да си намеря работа пак в сферата на образованието. Лудите уроди вият „с години унищожаваме живота на Силва




Гласувай:
3


Вълнообразно



1. анонимен - Момиче,
03.10.2012 00:17
тук има много мъка.
цитирай
2. анонимен - Ако не е тайна каква ти е тарифата?
03.10.2012 00:24
Ако не е тайна каква ти е тарифата?
цитирай
3. анонимен - Блога се напълни с курви
03.10.2012 01:15
Още една проститутка.
цитирай
4. анонимен - .
03.10.2012 16:43
Убеден съм, че авторката е впечатлена.
Едва ли е очаквала толкова бързо да намери клиенти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sylvana
Категория: Политика
Прочетен: 16012
Постинги: 1
Коментари: 4
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031